Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Tapahtumaan ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu ja täyttämällä ilmoittautumislomake. Tutustu ohjelmaan, osallistumisvaihtoehtoihin, majoitukseen, ruokailupaketteihin ja kulkuyhteyksiin ennen ilmoittautumista. Huomaa, että mikäli ohjelmaosion (esim. työpajat) osallistujamäärä on rajoitettu, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumisvaihtoehdot

UUO2023 -tapahtuma järjestetään paikan päällä Nurmeksessa, mutta osaan ohjelmasta on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistujille on tarjolla ohjelmaosioita, jotka toimivat paikasta riippumatta. Ohjelmassa on ONLINE-merkintä, mikäli ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä.

Osallistumismaksut:

Paikan päällä (early bird*) 140€ / 3 päivää
Lippu sisältää ohjelman, 2x iltapäiväkahvit, 2x iltapala, käytössäsi on myös tapahtumasovellus. Varaa lisäksi ruokailut ja majoitus alla olevan ohjeen mukaan!

Etäosallistuminen 120€ / 3 päivää
Lippu sisältää virtuaalipolulle merkityn ohjelman, jota voi seurata tapahtumasovelluksessa.

Opiskelijat (early bird*) alennettuun hintaan 99€ / 3 päivää. Valitse opiskelijalippu lippukaupasta ja näytä opiskelijakorttisi, kun saavut tapahtumaan. Opiskelijalipun hinta sisältää ohjelman, 2x iltapäiväkahvit, 2x iltapala, käytössäsi on myös tapahtumasovellus. Varaa lisäksi ruokailut ja majoitus alla olevan ohjeen mukaan!

*) Early Bird -hinta voimassa 31.3. saakka. Osallistumismaksu paikan päällä osallistuville 1.4. alkaen 165€ (opiskelijat 124€).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Osallistumismaksu voidaan palauttaa vain sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Paikan päällä osallistumisen voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumiseksi (osallistumismaksujen erotusta ei hyvitetä). Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa matka-, ruokailu- ja majoitusvarauksista ja mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa näiden osalta noudatetaan kunkin palveluntarjoajan omia toimitusehtoja.

Näin ilmoittaudut ULOS-UT-OUT -tapahtumaan

  1. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa maksamalla osallistumismaksu ULOS-UT-OUT -lippukaupassa. Maksuvälineinä käyvät useimmat verkkopankit ja maksukortit. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen, ja lippuja voi ostaa vain yhden kerrallaan.
  2. Kun olet maksanut lipun, jatka rekisteröitymään tapahtumasovellukseen. Lippukauppa ohjaa sinut eteenpäin ja saat rekisteröitymislinkin lisäksi myös sähköpostiisi.
  3. Täytä osallistumislomake, joka avautuu ensimmäisenä tapahtumasovellukseen kirjautumisen jälkeen. Täytä lomake, vaikka et osaisi vastata vielä esimerkiksi majoitusta koskevaan kysymykseen. Pääset tarvittaessa korjaamaan tietojasi vielä myöhemmin.
  4. Tutustu ohjelmaan ja varaa paikkasi mieluisissa työpajoissa. Paikka varataan tapahtumasovelluksesta kunkin ohjelman kohdalta klikkaamalla ”ilmoittaudu”. Mikäli ohjelman kohdalla on tähti, ei se vaadi ilmoittautumista, mutta voit lisätä sen tähteä klikkaamalla omaan ohjelmaasi. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli jokin haluamasi työpaja on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.
  5. Muista varata myös majoitus, ruokailut ja paikka yhteiskuljetuksesta! Sisämajoitusta on tarjolla vain rajoitetusti. Varausohje >
  6. Siirry nyt ULOS-UT-OUT -lippukauppaan:

Majoitus, ruokailut ja kulkuyhteydet:

Osallistumismaksun lisäksi jokainen osallistuja varaa ja maksaa tarvitsemansa ruokailut ja tarvitsemansa majoituksen etukäteen. Majoitusvaihtoehtoja on useita: voit nukkua maksutta teltassa tai riippumatossa (suositus!) tai varata itse haluamasi sisämajoituksen (paikkoja rajoitetusti). Sisämajoitusta tarjoavat Nuorisokeskus Hyvärilä (tapahtumapaikalla) sekä Kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomba (2 km päässä tapahtumapaikalta). Ruokailut (aamiaiset, lounaat ja päivälliset) varataan ja maksetaan Nuorisokeskus Hyvärilään.

Ruokailu- ja majoitushinnasto sekä varausohjeet >

Tutustu myös kulkuyhteyksiin ja varaa tarvittaessa paikka yhteiskuljetuksesta >

Mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa noudatetaan kunkin palveluntarjoajan toimitusehtoja.