Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Tapahtumaan ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake (julkaistaan joulukuussa 2022).

Tutustu ohjelmaan ja osallistumisvaihtoehtoihin, ennen kuin täytät ilmoittautumislomakkeen! Ohjelmahaku alkaa keväällä 2022 ja ohjelma julkaistaan syksyllä 2022. Mikäli ohjelmaosion (esim. työpajat)osallistujamäärä on rajoitettu, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

LIVE ja ONLINE -vaihtoehdot

Voit osallistua UUO2023 -tapahtumaan paikan päällä Nurmeksessa (LIVE) tai etäyhteydellä (ONLINE). Osa ohjelmasta on tarjolla vain LIVE-osallistujille, ONLINE-ohjelmaan valitaan ohjelmaosioita, jotka toimivat paikasta riippumatta. LIVE-osallistujat voivat halutessaan osallitua myös ONLINE-ohjelmaan. Kun ohjelma julkaistaan, ohjelmakuvauksessa on ONLINE-merkintä, mikäli ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä.

Osallistumismaksut

Hinnat: julkaistaaan syksyllä 2022

Hinta-arvio: 150€ / 3 päivää + majoitus ja ruokailut

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova.

Majoitus ja ruokailut

Majoitusvaihtoehtoja on useita: voit nukkua maksutta teltassa tai riippumatossa (suositus!) tai varata itse haluamasi sisämajoituksen (paikkoja rajoitetusti). Sisämajoitusta tarjoavat ainakin Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskus sekä Sokos Hotel Bomba. Varausohjeet ja majoitushinnasto >

Ruokailupaketit varataan ja maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hinnat julkaistaan syksyllä 2022.

Huom! Järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Mahdollisista muutos- ja peruutustilanteista kannattaa sopia varauksen yhteydessä suoraan majoittajien kanssa.

Tutustu myös kulkuyhteyksiin!

Linkki avautuu joulukuussa 2022