Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut

Tapahtumaan ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu ja täyttämällä sen jälkeen osallitusmislomake.

Osallistumisvaihtoehdot

UUO2023 -tapahtuma järjestetään paikan päällä Nurmeksessa, mutta osaan ohjelmasta on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistujille on tarjolla ohjelmaosioita, jotka toimivat paikasta riippumatta. Ohjelmassa on ONLINE-merkintä, mikäli ohjelmaan voi osallistua myös etäyhteydellä.

Osallistumismaksut:

Etäosallistuminen 120€ / 3 päivää
Lippu sisältää virtuaalipolulle merkityn ohjelman, jota voi seurata tapahtumasovelluksessa.

 • Paikan päällä 165€ / 3 päivää Ilmoittautuminen paikan päälle on päättynyt.
  Lippu sisältää ohjelman, 2x iltapäiväkahvit, 2x iltapala, käytössäsi on myös tapahtumasovellus. Varaa lisäksi ruokailut ja majoitus alla olevan ohjeen mukaan!
 • Opiskelijat paikan päällä alennettuun hintaan 124€ / 3 päivää. Ilmoittautuminen paikan päälle on päättynyt. Valitse opiskelijalippu lippukaupasta ja näytä opiskelijakorttisi, kun saavut tapahtumaan. Opiskelijalipun hinta sisältää ohjelman, 2x iltapäiväkahvit, 2x iltapala, käytössäsi on myös tapahtumasovellus. Varaa lisäksi ruokailut ja majoitus alla olevan ohjeen mukaan!

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Osallistumismaksu voidaan palauttaa vain sairastapauksessa lääkärintodistuksella. Paikan päällä osallistumisen voi tarvittaessa vaihtaa etäosallistumiseksi (osallistumismaksujen erotusta ei hyvitetä). Tapahtuman järjestäjät eivät vastaa matka-, ruokailu- ja majoitusvarauksista ja mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa näiden osalta noudatetaan kunkin palveluntarjoajan omia toimitusehtoja.

Näin ilmoittaudut ULOS-UT-OUT -tapahtumaan

 1. Mene lippukauppaan ja valitse lipputyyppi (paikanpäällä, etänä tai opiskelija. Maksuvälineinä käyvät useimmat verkkopankit ja maksukortit. Ilmoittautuminen on henkilökohtainen, ja lippuja voi ostaa vain yhden kerrallaan.

  HUOM! Haluatko maksutavaksi laskun? Lue lisää!

 2. Kun olet maksanut lipun, rekisteröidy osallistujaksi tapahtumaan. Lippukauppa ohjaa sinut eteenpäin ja saat rekisteröitymislinkin lisäksi myös sähköpostiisi.
  • Täytä osallistumislomake
   Pääset tarvittaessa korjaamaan tietojasi vielä myöhemmin
  • Tutustu ohjelmaan ja tee ohjelmavalintasi
   Paikka varataan tapahtumasovelluksesta kunkin ohjelman kohdalta klikkaamalla ”ilmoittaudu”. Mikäli ohjelman kohdalla on tähti, ei se vaadi ilmoittautumista, mutta voit lisätä sen tähteä klikkaamalla omaan ohjelmaasi. Työpajat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli jokin haluamasi työpaja on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle.
 3. Jos osallistut paikan päällä, varaa myös majoitus, ruokailut ja paikka yhteiskuljetuksesta! Varausohje >

Tästä pääset ULOS-UT-OUT -lippukauppaan:

Majoitus, ruokailut ja kulkuyhteydet:

Osallistumismaksun lisäksi jokainen osallistuja varaa ja maksaa tarvitsemansa ruokailut ja majoituksen etukäteen. Majoitusvaihtoehtoja on useita: voit nukkua maksutta teltassa tai riippumatossa (suositus!) tai varata haluamasi sisämajoituksen (paikkoja rajoitetusti). Sisämajoitusta tarjoavat Nuorisokeskus Hyvärilä (tapahtumapaikalla) sekä Kylpylähotelli Break Sokos Hotel Bomba (2 km päässä tapahtumapaikalta). Ruokailut (aamiaiset, lounaat ja päivälliset) varataan ja maksetaan Nuorisokeskus Hyvärilään.

Ruokailu- ja majoitushinnasto sekä varausohjeet >

Tutustu myös kulkuyhteyksiin ja varaa tarvittaessa paikka yhteiskuljetuksesta >

Mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa noudatetaan kunkin palveluntarjoajan toimitusehtoja.