Anmälnings- och deltagaravgifter

Anmäl dig genom betala deltagaravgiften och fylla i blanketten (öppnar i januari 2023). Börja med att läsa det som står på den här sidan och i programmet. När du bekantat dig med programmet och de olika alternativen fyller i anmälningsblanketten. Deltagarplatserna fylls i anmälningsordning. Du kan välja program under alla tre dagarna eller välja ut de bästa bitarna! Glöm inte att betala deltagaravgiften för att bekräfta din anmälan.

Två sätt att delta

UUO2023 anordnas på plats i Nurmes, men det är också möjligt att delta i en del av programmet på distans. Dessa delar är markerade ”ONLINE” i programbeskrivningen.

Deltagaravgifter

På plats: 165 € / 3 dagar (inkl. program, 2x eftermiddagsfika, 2x kvällssnack)
Vänligen boka även måltider och boende enligt instruktionerna nedan!

På distans: 120 € / 3 dagar (inkl. virtuellt program)

Anmälningsavgiften betalas i samband med anmälningen. Anmälan är bindande. Du kan betala via din nätbank eller med kreditkort. Återbetalning bara med ett läkarintyg. Deltagande på plats kan bytas ut mot deltagande på distans utan kostnad. OBS! Arrangörerna av evenemanget ansvarar inte för bokning av resor, mat och boende.

Så här anmäler du dig till evenemanget ULOS-UT-OUT

Länk till anmälan efter instruktionerna.

  1. Anmälan till evenemanget börjar med betalning av deltagaravgiften i ULOS-UT-OUT biljettköpskassan. Som betalningsmedel fungerar de flesta nätbanker och betalkort. Anmälan är personlig, och du kan köpa endast en biljett i taget.
    • OBS! Om ni är fyra eller fler som ska delta, och önskar få deltagaravgiften på en gemensam faktura, kan ni använda gruppanmälningsblanketten.
  2. När biljetten är betald, fortsätter du via biljettköpskassan till evenemangsregistreringen, där du får en bekräftelselänk per e-post.
  3. Fyll i anmälningsblanketten, som öppnar sig då du registrerat dig som betald deltagare. Fyll i blanketten, även om du t.ex. ännu inte löst logi-frågan. Det går att vid behov korrigera eller komplettera sina uppgifter i efterhand.
  4. Bekanta dig med programmet och boka in dig i de verkstäder/workshops du gillar. Du behöver klicka på ”boka en plats” i programmet. Om det vid programpunkten finns en stjärna, behövs ingen platsbokning, men du kan tillsätta programpunkten i ditt eget konferensschema genom att klicka på stjärnan. Verkstäderna fylls i anmälningsordning. Om din favoritverkstad är fullsatt, kan du skriva in dig på en väntelista.
  5. Glöm inte att boka logi, måltider och en plats i gemensam transport! Platserna för inomhuslogi är begränsade. Bokningsanvisningar >

Boende, måltider och transporter

Varje deltagare reserverar de måltider de behöver och den logi som passar dem.

Det finns flera boendealternativ: du kan sova i ett tält eller en hängmatta (gratis, rekommenderas!) eller boka det inomhusboende du väljer (begränsat antal platser). Boende inomhus tillhandahålls av Hyvärilä Youth Center (på platsen) och Break Sokos Hotel Bomba Spa Hotel (2 km från platsen).

Måltider (frukost, luncher och middagar) reserveras och betalas på Hyvärilä Youth Center. Måltider bokas vid behov. Se priser och bokningsanvisningar.

Bekanta dig också med vägbeskrivningen och reservera vid behov en plats på den gemensamma transporten.

För varje tjänst följs tjänsteleverantörens egna leverans- och avbokningsvillkor. Arrangörerna av evenemanget ansvarar inte för bokning av resor, mat och boende.