Ohjelmantekijöiden ilmoittautuminen

Myös kaikkien ohjelmantekijöiden tulee ilmoittautua osallistujaksi tapahtumaan! Koronatilanteen jatkuessa olemme päättäneet turvallisuusyistä siirtää tapahtuman kokonaan Internetiin, jonka vuoksi olemme poistaneet LIVE-ilmoittautumisen käytöstä.

Huom! Ilmoittaudu tapahtumaan, vaikka vetäisit vain oman ohjelmaosiosi osallistumatta tapahtuman muuhun ohjelmaan. Valitse tällöin kaikkiin ohjelmavalintoihin ”omat retket ja seikkailut”. Näin pysyt kärryillä kaikesta tapahtumaa koskevasta ja saat kirjautumisohjeet tapahtuma-alustalle.

Ilmoittautuminen

Ohjelmantekijöiden ONLINE-osallistuminen on maksuton.

Jos olet ilmoittautunut LIVE-osallistujaksi, osallistumisesi muutetaan ONLINE-osallistumiseksi. Vahvista tämä muutos täyttämällä muutoslomake. Samalla lomakkeella voit hakea hyvitystä jo maksetusta osallistumismaksusta. -> täytä muutoslomake tästä!

Jos et ole vielä ilmoittautunut tapahtumaan -> ilmoittaudu tästä

Lisäohje ilmoittautumislomakkeen täyttöön: Valitse oman ohjelmasi ajankohtana alasvetovalikon alin vaihtoehto ”omat retket ja seikkailut”. Näin valitsemalla et vie paikkaa omasta työpajastasi.

Ohjelmavalintojen muuttaminen
Muuta omia ohjelmavalintojasi ilmoittautumisvahvistuksesta löytyvällä linkillä. ONLINE-tapahtuman ohjelma poikkeaa hieman alkuperäisestä – voit valita uutta ohjelmaa peruuntuneiden tilalle. Tarkista myös mitä uutta on tullut mukaan! Ohjelmaosiot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


Majoitus

Tapahtuma järjestetään ONLINE, ja suosittelemme myös kaikille ohjelmantekijöille etäosallistumista. Mikäli ohjelman vetäminen edellyttää osallistumimista paikan päällä, ota yhteyttä järjestäjiin.

Huomioithan, että järjestäjät eivät vastaa matka- ja majoitusvarauksista. Jos olet jo varannut majoituksen (etkä ole muutoin aikeissa matkustaa), muista perua varauksesi itse.